Distanceridning

DKK 99,00

Distanceridning er måske noget for dig, hvis du har lyst til at ride din hest i naturen, udfordre dig selv og den og måske have som mål, at I begge kommer i bedre form.

100 på lager

Beskrivelse

Distanceridning

Tips til begyndere

Hvis du har lyst til at ride din hest i naturen, udfordre dig selv og den og måske have som mål, at I begge kommer i bedre form, er distanceridning måske noget for dig.

Du kan læse og lære lidt mere om distanceridning i en lille bog, udgivet af Forlaget Levade, Distanceridning, af Cornelia Koller.

Bogen koster bare 99,- inkl porto  og du kan også bestille den her: Amazonas-shop.dk.

Bogen Distanceridning indeholder information om, hvem kan ride distanceridning, hvilke heste, der egner sig, lidt om træning, kortkundskab og udrustning og oplysninger om ridtet fra A-Z.

Bogen er letlæst  med mange fotos og kan måske blive et startskud til en ny disciplin, du kan fortage dig med din hest. Hvis ikke du har lyst til at stille op i konkurrencer, kan det måske være en inspirationskilde til lidt længere skovture eller rejser med din hest. Kun fantasien sætter grænsen.

Bogen “Distanceridning” af Cornelia Koller er en del af en bogserie på 5 bøger små letlæste bøger til inspiration til dig og din hest. De 5 bøger i serien er:

Yderligere information

Vægt 125 g