Den islandske hest

DKK 99,00

Den islandske hest er en lille informativ bog, udgivet af Angelika Schmelzer. Den er en fin introduktion til alle, der overvejer at investere  i eller ride på disse små fyrige heste.

100 på lager

Beskrivelse

Den islandske hest

Den islandske hest er en lille informativ bog, udgivet af Angelika Schmelzer. Den er en fin introduktion til alle, der overvejer at investere  i eller ride på disse små fyrige heste.

Med stor kærlighed til de små, men stærke heste deler Angelika Schmelzer ud af sin viden og giver tips og gode råd om alt lige fra herkomst, avl og opdræt, valg af opstaldningsform, fodring og uddannelse af den islandske hest.

Den islandske hest har ry for at være særdeles robust. Trods deres nøjsomhed er der dog nogle ting, man bør tage hensyn til, hvad angår opstaldningsform, røgt og pleje samt uddannelse.

Denne lille bog fortæller om islænderens herkomst, den behandler den islandske hests særlige gangartsanlæg, avlsmål og giver tips til fornuftig uddannelse af hest og rytter.

Forfatteren, Angelik Schmelzer er journalist og forfatter til flere hestebøger.

Bogen “Den Islandske hest ” af Angelika Schmelzer er en del af en bogserie på 5 bøger små letlæste bøger til inspiration til dig og din hest. De 5 bøger i serien er:

Yderligere information

Vægt 125 g