Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Forlaget Levade.dk, som er et forlag under Amazonas A/S, købt på hjemmesiden levade.dk.

Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Levade/ Amazonas A/S.
Dokumentation og vejledning: Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra Levade/Amazonas A/S.

Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra Levade/Amazonas A/S side, er denne af vejledende art. Du er altid velkommen til at kontakte os, både telefonisk på mail og fysisk i vores butik.

Leveringstidspunkt og transport:  Levering af varer fra Levade/Amazonas A/S anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret. Forsendelsen af varer sker med Postdanmark eller GLS. Leveringstid  afhænger af varetype. Typisk 3-5 dage.

Risikoen for varerne:  Risikoen for varer købt af Levade/Amazonas A/S overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.

Reklamation: Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra Amazonas A/S skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til Amazonas A/S. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.

Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest et år efter, du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, Amazonas A/S har stillet dig i udsigt. Ønsker du at klage over en vare, skal du selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.

Pris og betaling: I denne butik kan du bestille dine varer online og betale med Dan-kort og Visa-kort, Master Card, Visa Electron og Maestro og Pay-Pal.  Alle priser i Amazonas A/S – på web-adressen http://www. amazonas-shop.dk – er inkl. moms.

Fortrydelsesret: Amazonas A/S yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag, du modtager dine varer.
Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Da vi betaler fragt for al levering, beder vi dig betale returfragten, hvis du ønsker at bytte eller fortryde dit køb.